2023-07-06
驚喜新式威靈頓🏴裝修簡潔有啲特式既燈,餐牌選擇都算幾多,主打意大利飯、pizza、扒類和意粉,威靈頓牛柳、炭燒厚切澳洲榖餇肉眼、炭燒德國原隻咸豬手似乎必須一試,餐牌啲相明顯心機之作,望住都流口水🤤先上餐湯,蜆肉忌廉湯,味道ok,蜆肉都多,配蒜茸包算係唔錯嘅開始,🐻勞蘇食🐻推介 —— 威靈頓牛柳🥩賣相幾唔錯,改版既細個版,好似個菠蘿包咁,揀左五成熟,一切開,酥皮外脆,切落入面火侯好準,粉紅色充滿牛肉汁😘入口好腍口感好好,又滑又嫩,相當好味既牛😎用咗菠菜取代蘑菇,更腍滑,同風乾火腿都夾,成個菜式都好正好好味☺️配菜都燒烤過,都正炭燒原隻香辣魷魚🦑超大份,上枱非常香,果然係燒魷魚,先試鬚,又爽又香,燒烤味好濃香好正👍🏻食埋魚身,厚身,口感一流,好豐富嘅感覺,好好味既燒魷魚🥳烤焗芝士虎蝦墨汁意大利飯,擺盤好靚,好香蝦味,即試,墨汁飯味道好,又有鮮味,仲有加芝士係飯入面,多左層次😍睇得又食得,蝦肉彈牙芝士濃味,都幾唔錯🌟飲野!靚到,Sky blue,好refreshing,個人覺得好適合偏漏既西餐,Yakult,港人口味,正既沙冰😁