平時我都好中意食叉燒🐷係咁多款燒味入面都係最鍾情於叉燒😂而今日黎到呢間燒味專門店,都緊係唔少得試下佢地既燒味飯啦🍚另外佢地都有唔少唔同既港式食物🥘所以都係茶餐廳之選黎嫁😍特別在佢地仲可以嗌圍飯,所以黎緊團年飯係到整翻圍團團圓圓都好方便🥳。🐒叉燒煎雙蛋飯💰$65👉🏻例湯+$15👉🏻熱奶茶🐒燒味雙拼飯(燻蹄/文昌雞)💰$65👉🏻鹹蛋+$20👉🏻凍檸茶+$3佢地同普通冰定茶餐廳一樣都係有早餐同下午茶食☕️但我地今日就係黎食午市,所以就嗌左佢地既燒味Set,我都幾中意佢地啲燒味係另上,因為咁樣我就可以慢啲食,而啲汁都唔會令個飯太濕💦叉燒煎雙蛋飯識食一定係將個蛋汁撈埋飯一齊,再配埋一件叉燒真係諗翻都正🤤而雞都好滑,另外我地再share左一隻鹹蛋🍳咁樣先夠正宗。🐒炸雞中翼💰$28本身諗住嗌下午茶炸雞中翼配薯條🍟但最後又擔心食唔哂就就咁嗌左小食,估唔到係即叫即整,所以第一下咬落去真係要小心俾啲肉汁辣親🔥

🐒叉燒煎雙蛋飯💰$65
👉🏻例湯+$15
👉🏻熱奶茶

🐒燒味雙拼飯(燻蹄/文昌雞)💰$65
👉🏻鹹蛋+$20
👉🏻凍檸茶+$3

而雞都好滑,另外我地再share左一隻鹹蛋🍳咁樣先夠正宗

🐒炸雞中翼💰$28