2019-01-16 235 views
由返工地方行去樂富廣場都要三個字, 但見今日天氣好就去食晏,見到呢間定食幾多款,環境都算幾好就試試。我叫左個豚肉生薑燒定食, 坐低侍應比左杯茶, 個茶杯好骨緻, 感覺即刻relax d.定食好大份, 有湯, 沙律. 主菜, 白飯....個人麻麻地個沙律, 其他都清晒. 餐飲叫熱咖啡, 都好飲。準備埋單果陣, 個待應問我要咩雪糕...我以為要加錢配, 原來係包埋...仲要係哈根大師. 個男侍應見我話飽, 好貼心咁話如果唔堂食可以帶走, 因為都包埋. 埋單$76 算係好抵食, 侍應望落得兩位男仕, 但服務好好同快手. 下次會再唻~

2019-01-16
  • 豚肉生薑燒