2018-10-10 47 views
鋪名主打Pizza,一心以為係西式食店。見到門牌先知係韓國餐廳,環境舒適。座位都夠哂闊,有埋BB椅,加埋韓文歌有小朋友都唔覺好嘈。環境好滿意,估唔到食物好驚喜,叫左幾樣,樣樣都好岀色。值得大家一試,Pizza更食完再叫。1.芝加哥芝士批呢個pizza真係好味道不得了,面層蕃茄,下面茹同肉,個批邊又帶有甜甜地。最重要係呢個批批邊係芝心既(大家留意,並唔係個個批都係有芝心架)啲芝士軟香,㘩面脆,食完一件係會想再食架,所以我地5個人但最後都食左兩個Pizza。2.忌廉蜜糖薯條初時以為只係普通薯條,點知點個醬啖啖甜香,因為個醬以cream為主,又帶點滑身,同個薯條又岀奇地夾窩,大家點都要叫啦!3.韓式芝士蛋卷平時食炸雞最鍾意食呢個蛋卷,呢到有別其他店,呢個蛋卷細細,但好香濃既芝士香,又帶有點微辣感覺,感覺都好得意。4.蜜糖牛油炸雞🍗炸雞一向都唔驚會失望,呢個甜香既炸雞完全無失望,香口而又無好油既感覺。一流!5.帶子泡菜卡邦尼新潮得嚟又好夾到個味,好得。食落好似西餐野,點知當中既泡菜帶有微辣但又帶點cream滑,感覺好得意😎帶動新既味覺。
鋪名主打Pizza,一心以為係西式食店。
見到門牌先知係韓國餐廳,環境舒適。
座位都夠哂闊,有埋BB椅,加埋韓文歌有小朋友都唔覺好嘈。

1.芝加哥芝士批

2.忌廉蜜糖薯條

3.韓式芝士蛋卷

4.蜜糖牛油炸雞🍗

5.帶子泡菜卡邦尼
新潮得嚟又好夾到個味,好得。
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Tea)
  • 韓式芝士雞蛋卷