2023-11-02 161 views
附近行完街想快快食完返屋企,隨意入咗間居酒屋,估唔到又幾有誠意,心思思想再去食。豚肉露筍卷豚肉好薄但肉味好濃,蘆筍新鮮多汁,組合簡單但好好味。蛋白豬肉卷睇個名都唔係好想像到係點,原來內餡係好厚嘅煎蛋白,煎得啱啱好仲係好水潤,蛋味突出,值得一試。雞翼串無論係用料定係燒嘅功力都好好,食得出係好新鮮嘅日本雞翼,媲美日本高級燒鳥店嘅水準。 汁燒日本豆腐串軟滑香口,木魚絲係神來之筆。安格斯牛小排串軟腍爆汁,滿足到想食靚牛嘅心。日本津蠔偏細size,海水味濃,勝在非常新鮮。燒飯團燒到極脆,完完全全係煲仔飯飯焦嘅感覺。 三文魚飯團比較清淡,食個魚香味,大推明太子飯團好有咸香,如果加埋沙律醬就完美喇。

安格斯牛小排串軟腍爆汁,滿足到想食靚牛嘅心。

日本津蠔偏細size,海水味濃,勝在非常新鮮。