2016-07-19 1668 views
想舒適得嚟又可以慢慢享受韓燒?我即刻諗起呢間位於北京道一號既金饍,有view 又寬敞。前菜有6款,主要係蔬菜類。比食肉獸均衡飲食XD先嚟一set 牛肉 $580,有「佐賀和牛肉眼」、「黑毛和牛牛柳」、「黑毛和牛西冷」、「極上一口牛」及「岩鹽燒薄切上等牛舌」。牛舌夠薄,款款都牛味濃,多汁肉嫩,燒完都唔會韌。脂肪分佈平均,上等之選~燒完之後點d鹽 再用生菜包,口感清新好fresh. 減低熱氣感。之後再叫左隻龍蝦 店員好nice,先放低隻生龍蝦比我影相,之後先再拎入廚師燒熟比我。因為自燒會比較麻煩。過左一陣,龍蝦開邊燒熟左拎返出嚟上枱。 龍蝦肉質鮮生彈牙啖啖肉,龍蝦頭更是惹味。再叫多隻原隻鮑魚 肉上已有調味,已經切成片,自己燒都好方便。肉質鮮甜,燒完都夠稔。忽然想食鯖魚所以叫左。魚皮燒脆左,肉質唔鞋,滴上檸檬汁更惹味。服務--》唔錯,有禮貌,上菜快。臨走仲比左coupon我:午市 : 滿$100減$50晚市:滿$600減$200 甘既環境同質素,好抵食!
前菜有6款,主要係蔬菜類。比食肉獸均衡飲食XD
之後再叫左隻龍蝦
因為自燒會比較麻煩。
再叫多隻原隻鮑魚
肉上已有調味,已經切成片,自己燒都好方便。
肉質鮮甜,燒完都夠稔。
忽然想食鯖魚所以叫左。
魚皮燒脆左,肉質唔鞋,滴上檸檬汁更惹味。

服務--》唔錯,有禮貌,上菜快。臨走仲比左coupon我:

午市 : 滿$100減$50
晚市:滿$600減$200

甘既環境同質素,好抵食!