睇左其他食評家評語話呢間鋪頭態度差,今日終於見識到啦!諗住買底雞蛋仔食下啫,叫咗個掛住吹水嘅阿姐3,4聲先應,唔緊要,俾張100蚊佢找,就態度差劣咁講:「俾散紙啦!」。算,挖盡銀包俾佢!點知最離譜呢下黎啦,我接咗佢手上張等候卡,佢問我做咩發佢脾氣,你態度差劣仲要問番個客做乜發脾氣,再話自己態度好好,我一句說話都無講過,唔通從我個樣真係咁猙獰?坦白,唔通你賺我15蚊我會要求你態度好好180度敬禮嗎!?沒可能吧!只係估唔到呢間鋪頭覺得自己名氣大到需要客人笑住並態度良好地幫襯!我記得以前喺紅磡幫襯時,態度非常良好,究竟係員工質素下降呀,定係特許經營管理不善呢!?btw,雞蛋仔味道一般,唔難食亦唔特別好食!衷心希望呢間鋪頭嘅老闆能見到呢篇食評,聽取意見後能有所改善!