2021-10-03
見openrice評價唔錯黎試試食brunch呀。平時對餐廳既要求唔高呀,只要唔太差都ok,一般都唔會覺得太伏到要特登花時間寫食評。今次真心不行。一去到門口就已感到兩個侍應女仔態度一般,不瞅不睬。都唔緊要呀,咁既小店唔expect有咩service啦。入去到,坐面向窗既bar枱,其中一張bar枱椅一坐上去就發出好大既怪聲好似壞既咁(全店地方不大都聽到)。咁都唔旨意兩位會幫我地換張櫈啦,自己動手係隔兩個位換過張,咁將張唔知係咪壞既放一邊(同佢啲extra櫈一齊放,係肯定冇阻到任何人)。點知落單嗰下個女仔咩都未講第一句就勁差語氣地:"邊個放張櫈係度架,搬返好啦。"obviously知係我搬,頭先啲聲咁大唔需要咁單單打打呀。其實你只要話請搬返櫈去原位都ok呀,我都唔會花時間打篇咁既野,基本禮貌。食物就叫左一個deluxe all day breakfast 同雞burger. 個all day breakfast 講真,就好一般啦,其實連佢嗰$79都唔值,料麻麻,蛋炒到勁稀。burger 還好。環境的話講真有啲可怕,坐窗邊bar枱全程對住蜘蛛同勁多蜘蛛網食😑。講到尾,區外人就肯定唔會值得特登
講到尾,區外人就肯定唔會值得特登來食。區內人自己諗諗值唔值到食壞埋心情搵氣受~ 同樣抵食選擇仲有好多呀。睇返呢間啲劣評都唔少係投訴態度差劣,證明不是個別情況。