2022-05-19 59 views
話說之前係臉書加入左omakase 關注組,其中有個投票話舍利鮨最好食,所以早兩日book到枱就即刻食左。門面裝修十分日本,但都幾有高級既感覺!今次揀咗晚市嘅omakase,主要都係想食我最愛既海膽😬🫶🏻 秋山出品,正值海膽季,入口即溶,除左甜同creamy,諗唔到其他形容詞,真係好食到去左天堂咁!人間美食😂 唯一唔好係得一件🥲請比我十件海膽pls…跟住仲有好彈牙既車海老都十分推介!同埋自己本身都好鐘意既大尾魷,白蝦同埋池魚.. 樣樣都好新鮮好食😋 自己最鐘意爽口既北寄貝,全部都係水準之上。食完壽司,食返水果清清口腔。繼續有愛最愛既日本哈密瓜同埋香印提子🍇日本水果真係無得頂🥲快快開關啦好嗎🙈

門面裝修十分日本,但都幾有高級既感覺!
唯一唔好係得一件🥲請比我十件海膽pls…

食完壽司,食返水果清清口腔。
繼續有愛最愛既日本哈密瓜同埋香印提子🍇
日本水果真係無得頂🥲快快開關啦好嗎🙈