啱黎到六點幾,人少少,有白色防板擋住每個位,食飯係會更安心既!係main course 同set dinner 諗咗好耐,但因為set dinner有扒食,所以都係揀咗$588 for2 既dinner會上咗碟廚師精選沙律,有蜜桃搭配菜,甜味中和咗蔬菜既苦味我地揀既前菜係:法式焗田螺配黑松露及日式芥末茨䇯 and 煎北海道帶子配波蘭汁田螺配合薯蓉,好夾喎又!帶子下面係白蘿蔔呀! 估唔到帶子會配呢個,一齊食配合波蘭汁更加好食!冇咁dry不過上菜速度有啲慢, 呢個秘製龍蝦湯係同普通龍蝦湯唔同,聞起身有比較濃酒味,飲起身就比較淡酒味,比較特別我地叫咗medium-rare,配合蕃薯同薯仔,牛有牛筋,肥瘦均勻,唔錯,又夠入味免費餐飲甜品係雲呢啦奶凍和姜味雪糕,姜味雪糕真係第一次食,好特別,喉嚨好有姜味😂😂總體而言,如果想慢慢傾計,慢慢品賞美食,呢到係一個好既選擇

會上咗碟廚師精選沙律,有蜜桃搭配菜,甜味中和咗蔬菜既苦味

田螺配合薯蓉,好夾喎又!

免費餐飲

總體而言,如果想慢慢傾計,慢慢品賞美食,呢到係一個好既選擇