(Non-member)
2009-09-28 8 views
話說呢日,係早上book左張13人既台,食壽宴既到左8:00P.m,我地各人到齊,入到房,張台坐得11人,都算,迫d坐之後有個阿姐入黎講,無壽包wo!我班親威就火火地我地明明book左,你同我講無,咁算喇到08:30叫上菜啦,等到08:45,阿姐再入黎同我地講無炸子雞,換沙疆雞比你(大家知佢地既分別啦),我地都算,換啦之後再話:花支抄XX(我唔記得XX係咩= ="),無花支wo,轉墨魚比你啦我地成班人火都起,花支,同墨魚丸,原完兩回事囉!!!之後叫佢嗌經理黎,佢出左去,之後入返黎話:我叫左喇,等佢入黎等到09:00p.m,無人黎,同佢話:經理呢?佢:黎架喇等多幾分鐘,我地就起身走人,呢刻經理先出黎,佢就話乜都有比你仲食唔食= =,我地同佢講,以家唔食喇,埋單之後要去隔離個間食,隔離個間仲好食,又大台,又平我地唔係第一次去呢間食之前都試過,但上次係無包今次三樣送都無,係未有點過份
話說呢日,係早上book左張13人既台,食壽宴既
之後有個阿姐入黎講,無壽包wo!我班親威就火火地
我地明明book左,你同我講無,咁算喇
到08:30叫上菜啦,等到08:45,阿姐再入黎同我地講
我地成班人火都起,花支,同墨魚丸,原完兩回事囉!!!
等到09:00p.m,無人黎,同佢話:經理呢?佢:黎架喇
等多幾分鐘,我地就起身走人,呢刻經理先出黎,佢就話乜都有
比你仲食唔食= =,我地同佢講,以家唔食喇,埋單
之後要去隔離個間食,隔離個間仲好食,又大台,又平

我地唔係第一次去呢間食
之前都試過,但上次係無包
今次三樣送都無,係未有點過份
2009-09-16
Celebration