2020-02-18
Yoho 又開左新野,梗係要試下就係本身Duck Cafe 個位所以店面唔大,d 位都比較近依家無乜人出街食,我地星期日12 點幾到都可以隔台坐兩個人叫左一牛一漢堡一salad 一薯條依度係食牛。。但我地當日侍應話得RumB cap 供應。。。唔知係咪依家想減少入甘多種類既貨?!但專食扒又無得揀,加埋一都要接近$200...真係,,,先上salad, 菜算新鮮,而且有細樽裝起olive oil 同醋感覺幾特別薯條無影到,但炸得好脆而且入面有番少少薯蓉口感,唔錯主角到,menu 有寫200g, 我地就甘睇都睇到起碼有3分1係肥膏。。。牛味都有,menu 寫明係medium rare 都做到但真係切開d 脂肪。。好似食完無食過野甘因為d 脂肪係一舊係隔離。。唔係融入舊扒到。。真係好難一齊食佢地有自家醬提供,茄汁睇到入面有d 蕃茄籽架,應該真係自家製?!味道都幾天然,唔似出面食到個d到我既burger, 手撕豬肉原來係將豬肋骨d 肉扒出黎,連埋個汁真係好好食包底有烘過,但我同侍應講明唔要洋蔥。。。最後。。。大家自己睇人均二百,睇得出佢地d 細節位有要求。。可惜基本上既服務,食物份量真係差甘d
就係本身Duck Cafe 個位
所以店面唔大,d 位都比較近
依家無乜人出街食,我地星期日12 點幾到都可以隔台坐
兩個人叫左一牛一漢堡一salad 一薯條
但專食扒又無得揀,加埋一都要接近$200...真係,,,
薯條無影到,但炸得好脆而且入面有番少少薯蓉口感,唔錯
牛味都有,menu 寫明係medium rare 都做到
但真係切開d 脂肪。。好似食完無食過野甘
味道都幾天然,唔似出面食到個d
人均二百,睇得出佢地d 細節位有要求。。
可惜基本上既服務,食物份量真係差甘d