2010-01-08
同朋友預祝生日, 選擇左 friday~我之前生日 d fd幫我黎呢度慶祝, 食物果d 印象唔深.不過慶祝生日就真係好開心難忘所以都帶 fd黎呢度慶祝7個人叫左碟 (L) potato skin, Nachosshrimp and chicken pasta, cheesey burger, full ribs都已經好濟好飽了!! 另外有叫到 drink, strawberry magarita (bar tender無鹽邊到!!)bananaberry (好淡無乜味). 個fd叫左 milkshake...無出聲唔知好無飲啦野食勁多油...as you can see the photo here. 全份rib下面都係油fine, 起蛋糕. 慶祝個方式真係 好特別!! 向呢度唔講啦.你地黎體驗下 la~個fd 都好 surprise~ 好多staff 黎1齊唱生日歌.其實落單.上菜.禮貌上都幾好呀. staff係少d 少客時係會hea d行行直直, 不過佢地1見我地舉手就行埋黎 wo~ 有個女侍應值得1讚!! 有禮貌有笑容又靚女 (我都係女仔黎) 長頭髮札辮既幫我地影相其次, 佢笑容
所以都帶 fd黎呢度慶祝
其實落單.上菜.禮貌上都幾好呀. staff係少d
長頭髮札辮既幫我地影相其次, 佢笑容真係值得大讚, 個名我睇唔到 好似W定M字頭
anyway, 你應該知我講緊你 hahaa
野食真係比較求其.........都幾同意
其實成間餐廳真係可以做好d~
身邊90%都只係外國人向度食...上次黎都唔係咁既
呢間咁特別慶祝生日既方法同咁有回憶既地方還是值回一個"笑"
希望有所改變啦~