2023-02-23
二訪燒烤堂,同朋友傾開想食串燒,個腦就叮一聲要嚟九如坊呢間燒烤堂,呢度環境好寬敞,坐位之間距離感好足夠,而且樓底又高😂 坐喺度食下串燒飲下嘢真係好舒服。.而且佢哋串燒質素高,價錢唔貴,食物選擇亦都好多,嚟到可以瘋狂地剔嘢食,一定夠錢出門口😂 以中環區嚟講絕對抵食👍🏻👍🏻👍🏻.當晚平日嚟到,全場坐滿🤣 真係好好生意,亦代表我選擇正確,多人幫襯代表好食,而且食物一定日日清好新鮮😂.睇下我好開心咁點左啲咩😂 朋友好滿意,話我夠老友好介紹🤣🤣.孜然燒韭菜孜然燒蒜蓉茄子牛油蒜蓉焗金菇麻辣秋葵鹽燒翠玉瓜焦糖青蘋果鵝肝多士桂花蜜糖本地冷替茄蒜蓉燒廣島蠔(兩隻)川燒活蟶子牛油蒜蓉燒虎蝦鹽燒白鱔麻辣燒鴨舌秘制澆羊架豚肉豆苗卷厚切鹽燒牛舌腩燒A4宮崎和牛鹽燒開邊雞中翼(兩隻)鹽燒原塊雞皮Sapporo Premium Draft (生啤買一送)最中餅配綠茶雪糕.全部食物即叫即燒,上枱節奏好快手,唔會等好耐,食物多元化,串燒好多款式,牛和同和牛必點,蟶子大蝦🍤燒蠔超新鮮好食😋 原塊雞皮脆到好似食薯片😂 豚肉豆苗卷呢個配搭超級讚,有肉香又有豆苗濕潤,可以食多兩件都唔漏🫶🏻.遲啲再約多幾個朋友嚟,可以再多點埋其
睇下我好開心咁點左啲咩😂 朋友好滿意,話我夠老友好介紹🤣🤣
孜然燒韭菜
孜然燒蒜蓉茄子
牛油蒜蓉焗金菇
麻辣秋葵
鹽燒翠玉瓜
焦糖青蘋果鵝肝多士
桂花蜜糖本地冷替茄
蒜蓉燒廣島蠔(兩隻)
川燒活蟶子
牛油蒜蓉燒虎蝦
鹽燒白鱔
麻辣燒鴨舌
秘制澆羊架
豚肉豆苗卷
厚切鹽燒牛舌腩
燒A4宮崎和牛
鹽燒開邊雞中翼(兩隻)
鹽燒原塊雞皮
Sapporo Premium Draft (生啤買一送)
最中餅配綠茶雪糕
遲啲再約多幾個朋友嚟,可以再多點埋其他野食,回頭率高🎉🎉🎉
📍燒烤堂
地址:中環九如坊6-10號林氏大廈地下CD號舖