2017-05-22 423 views
今日放假,想食好野,款式多,但係價錢必須實惠,居然俾我Friend搵到尼間西宮,主打海鮮,和新鮮刺身,我覺得距嘅鹹香薄切巴馬火腿伴清甜哈蜜瓜及芝士拼盤好正。刺身有三文魚、吞拿魚、赤蝦、甜蝦、象拔蚌、都係非常新鮮,希靈魚好脆,當中少不了即切燒西泰式咖哩牛舌。都係好滿足到我味蕾,蝦好清甜,好爽,芝士燒蠔好正,芝士味濃厚,蠔好飽滿、好多汁,味道好夾!👍沙律拼盤唔少得,健康之選、沙律菜好甜,好爽。多款壽司任你選擇,我食左必食的鰻魚壽司、燒菠蘿都好甜,無渣、多汁,燒雞翅、皮脆肉嫩滑,燒得岩岩好。仲有章魚小丸子,係超好味尼、甜品都好多選擇,最後食碗即磨芝麻糊,芝麻味好濃,正到爆,今次真係又好味又抵食,食左真係掙左,服務態度好好,多謝你地甘用心對食物和我們,今日係超開心吖
2017-05-21
$150 (Dinner)