2019-09-20 251 views
同平時一樣,打完波就去搵野食,今晚大家都好乖,食左晚飯先黎打波,我地就一行人去食甜水好腳頭嘅我地等左幾分鐘就連續有2張枱食完起身出黎可能都夜喇,我想叫個2樣都賣晒,最後比我見到佢~朱古力梳乎厘!老闆話佢地啲梳乎厘要等20分鐘,大家都話okay慢慢食等埋我,雖然最後大家都係秒速食完,又再叫多樣其他野食正等到我就黎變長頸鹿之際,佢黎喇!熱辣辣!老闆話,梳乎厘一定要整好即刻食先好味,個啲酒店buffet放係光波爐度keep warm個啲,都唔係真係梳乎厘質地嘅。講返個梳乎厘先,見到個樣都已經值回票價,個匙羹一北落去,個頂係脆嘅,入面好鬆好軟,放入口好香朱古力味,又唔會好甜,老闆問我,做咩第1次唔試原味,佢咁講得...應該都唔野少,下次要試返先得,大家見到佢咁吸引,有幾個都試左啖,都覺得好正,不過咁,最後我地又秒速解決左佢,我就好似食左陣風咁,不過呢陣風,真係好好味,哈哈哈哈
好腳頭嘅我地等左幾分鐘就連續有2張枱食完起身出黎

朱古力梳乎厘