朋友話成日帶阿囝返學都經過呢間餐廳,今日終於有機會一齊食啦😁🌟秘製麻辣雞煲(半隻)BB辣$188朋友唔太食得辣,BB 辣唔算辣但又照顧到我想食啲辣。半隻份量都好多,雞好滑,入味得嚟又唔會太鹹👍🏻🌟美國肥牛$78食完雞煲打火鍋。肥牛有十幾片,肥瘦適中👌🏻有十幾片,肥瘦適中👌🏻🌟雜丸拼盤$68有魚腐、墨魚丸、貢丸、牛丸各三件。朋友鍾意魚腐,我就覺得另外幾款丸都好彈牙😁🌟唐生菜$30 靚、新鮮,算幾大盤✌🏻🌟烏冬$28😍超好吃!出奇地幼細滑溜,配火鍋一流👍🏻👍🏻🌟烤雪花牛肉串$24/2支四四方方一粒粒幾易咬😎🌟燒菠蘿$20一向是我的至愛!呢度嘅煮法又幾特別,用法式焦糖燒,表面脆脆地,又帶點肉桂香味😍🌟烤芝士腸$18岩晒小朋友食😁🌟烤雞軟骨$22/2串烤串需時,但我們加單,老闆娘話驚小朋友肚餓等唔切改為炸俾我哋,好細心,讚🥰好味😋🌟黃金雞翅$30/3隻好食!有啲咸蛋黃的香甜味😋❤️❤️❤️特別推介:招牌鴨屎香檸檬茶好多人點,非常清香的檸檬+茶味,比起我之前飲過的都還要好很多👍🏻👍🏻👍🏻餐廳有靚靚燈飾佈置的戶外座位,好有情調,可惜沒有提早訂位,唯有下次啦~

🌟秘製麻辣雞煲(半隻)BB辣$188

🌟美國肥牛$78
食完雞煲火鍋。肥牛有十幾片,肥瘦適中👌🏻
有十幾片,肥瘦適中👌🏻

🌟雜丸拼盤$68

🌟唐生菜$30
靚、新鮮,算幾大盤✌🏻

🌟烏冬$28
😍超好吃!出奇地幼細滑溜,配火鍋一流👍🏻👍🏻
🌟烤雪花牛肉串$24/2支
四四方方一粒粒幾易咬😎