2022-06-06
本身都諗住要排好耐所以都冇諗住試不過今日揸車經過門口竟然未有人排所以老婆就落咗車一去到唔使1分鐘即刻好多人跟住排可能有時真係整定啦😅 .都係等咗半個鐘開舖就入得去出面都有凳坐嘅如果太多人職員就會分流去遠少少排唔好阻住其他人做生意. 差唔多入去就會俾你劃 menu 同埋Du安心. 入去師傅就開始根據入座次序開始整面同餃子我幾鍾意呢度面有得揀麵幼或粗,但係面嘅硬度冇得揀,完全係師傅對自己煮嘅麵條信心保證. 個湯底好鮮甜,叉燒好濃味但係好淋,糖心蛋醬油味突出. 個餃子係近排食過最好食嘅唔係平時來貨嗰啲好好味,好homemade feel. 面質絕對係煙靭有彈性比較Al Dente,大 like份量都唔少,如果佢啲湯可以再多啲就更加好因為個湯真係好正. 我自問唔係排隊既人,裏面有12個位如果第一輪入唔到我諗我都會Skip. 同埋Service都唔錯值得一讚