2019-03-30 3056 views
一直都想嚟哩度試下啲西餐🍴🥩感謝粉嶺地膽的陪伴💜其實餐廳的地方都幾大 不過又唔算好🈵️座 明明有卡位都唔俾人坐 唔知係咩玩法呢🤔🤔小妹點了這個美國特級肉眼扒 配薯菜🍴🥩🍟🥦🍅🌽啲蕃茄仔好大粒又好juicy😊☺️粟米粒仲有牛油味的😍🤩塊扒就係5成熟的 賣相係好靚嘅 但係肉質較韌 有少少咬口架😂😅但係個醬汁好正 有濃烈的黑椒汁同埋黑椒粒 好味喎👍🏽👍🏽成個餐嘅份量都好大 我都食唔哂👉🏽👈🏽👉🏽👈🏽炭燒西班牙黑毛豬扒 🍴🐷🥩哩碟野都唔惹小架🙂☺️成碟野都好吸引喔😍🤩塊扒都真係好大塊下 煎得又真係幾好啵 肉質都唔錯喔😄😋🤤下次都有興趣想試下食哩件野😄😀
羅宋湯
美國特級肉眼扒
炭燒西班牙黑毛豬扒
2019-03-28
$275 (Dinner)
  • 羅宋湯