可以一食再食喎呢間人氣cafe😯 裝修食物等 都有心思、有設計過~星期日午餐時間竟然唔洗等位入座揀左面向街嘅Bar枱位,之後要自助order 野食,不過有送餐服務龍蝦蟹肉包配薯角$168:龍蝦蟹肉份量都幾多,有少少咸的海水鮮味個包都唔hea! 有烘過,脆脆地好香!薯角熱辣辣 外脆內多薯👍🏻!原味梳乎厘 $88:厚厚的三層!!唔係一陣風嘅texture, 食落都有咬口~ 味道還可以,不過我喜歡重蛋味啲嘅。個雲尼拿雪糕!好靚料!!!勁勁勁香!所以都過甜...髒髒黑糖珍珠鮮奶 $43:野飲係正嘅🤤 個鮮奶好好飲,係重奶味嗰隻😊 珍珠係極淋又好甜嗰種...布蕾黑糖珍珠鮮奶 $43: 面頭層cream好厚🤤 成杯野越飲越杰一開始飲個感覺好啲~兩杯珍珠份量好多,飲哂啲鮮奶都食唔哂啲珍珠

星期日午餐時間竟然唔洗等位

龍蝦蟹肉包配薯角

原味梳乎厘

髒髒黑糖珍珠鮮奶

一開始飲個感覺好啲~
布蕾黑糖珍珠鮮奶

兩杯珍珠份量好多,飲哂啲鮮奶都食唔哂啲珍珠

2019-03-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$160 (Lunch)
龍蝦蟹肉包配薯角
髒髒黑糖珍珠鮮奶