2021-10-18 101 views
港女必選打卡店舖🤩🤩我沿途行黎呢間店,真係估唔到喺佐敦嘅呢一個位置,會有一間咁靚咁文清嘅小型Cafe,沿途除咗見到好多食店之外,其實呢間野嘅附近有車房,有其他林林總總嘅店舖😌一入到黎,花🌹~全部都係花~每一個位置,每一個角落都可以成為打卡影相位🤣我哋order左玫瑰花茶同茉莉花茶,藍莓cake同開心果cake,店員會喺個cake嘅碟面擺設鮮花,啱晒打卡影相🥰🥰呢度嘅老闆好好人,會介紹花茶有咩功效,會提議你叫邊款;如果佢有時間,仲會主動提出幫我哋影合照,而且係影咗好多張😍😍 順帶一提,呢度會有最低消費,平均$100/位;而且,不能Walk in,需要喺社交平台 book位,不過呢度都好full 㗎,要book好耐先有位,所以如果有特別日子上嚟,記得盡早book位😎😎
港女必選打卡店舖🤩🤩