2023-07-24 20 views
#722 當日我同老公喺Chill & Grill訂定位同仔仔慶祝生日 ,由於餐廳位於堅尼地城,我哋工提早食dinner ,之後安排去一個唔洗同人迫嘅地方去睇日落🌄👨‍👩‍👦餐廳空間感滿分💯加上已經換上夏日主題裝飾 ,每個角落都充滿打卡位,而且好多道具任你用!!你睇nasa 喺Candy Bar同主題background 睇打卡幾咁開心🤩我真係無介紹錯架👍🏻👍🏻燒八爪魚🐙鬚,微辣可口,必係嘅必叫之選!依度嘅水耕菜係自家種,所以我特意叫咗煙燻豬腩肉配水耕菜沙律🥗,入口份外新鮮😋澳洲上等羊西冷和手打羊肉漢堡🍔,係nasa同老公至愛❤️訂枱時講低咗慶生,㕑師重好窩心咁喺漢堡上面加上生日牌😍而我叫咗格陵蘭比目魚扒,魚扒香嫩無比🥰最後當然叫咗甜品🍮芒果拿破崙作為今餐完美嘅句號❤️堅尼地城 Chill & Grill12歲以下小朋友免費送一球雪糕,亦可任意享用Candy Bar,優惠記得喺預約時註明喔!重有好多夏日限時優惠,你都快啲打電話預約啦👏🏻#親子餐廳 #親子好去處 #打卡 #優惠活動 #香港美食 #foodie #yummy

燒八爪魚🐙鬚,微辣可口,必係嘅必叫之選!
而我叫咗格陵蘭比目魚扒,魚扒香嫩無比🥰

最後當然叫咗甜品🍮芒果拿破崙作為今餐完美嘅句號❤️

堅尼地城 Chill & Grill