2023-07-05 28 views
係荃新天地外圍既deer kitchen 裝修幾靚,打卡able!每個月份週一至週四都會有特別優惠,今次跟左優惠去叫,最終都係 $600就食到咁多野 😍😍👅 生蠔我唔係好鍾意食海鮮,不過呢間餐廳嘅生蠔真係好新鮮,仲有啲微微嘅海鮮味,可以配埋啲檸檬汁同埋辣椒醬,食落去好開胃!👅 明太子芝士焗釀啡菇啡菇好大個,經過焗製之後夠香夠脆,再加上明太子同芝士嘅味道,真係好好味!如果你係個芝士控,呢個菜一定要試下!👅 香濃芝士煙雨煙斗粉粉條煮得剛剛好,唔會太腍,芝士醬又夠濃郁,仲有蒜味煙肉增加風味,食落去好味道都係好rich。👅 和風鰻魚牛油果薄餅薄餅薄薄嘅,鰻魚燒得夠香,再加上牛油果嘅鮮味,味道好唔錯!如果你鍾意和風料理,呢個菜都值得一試!最後係特飲人魚之淚同三色世界,外表fancy,飲落都唔錯,酸甜清爽 🥰▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️◾️▫️Deer Kitchen (荃新天地) (荃灣)📍荃灣楊屋道1號荃新天地地下G06-07號舖

👅 生蠔

👅 明太子芝士焗釀啡菇

👅 香濃芝士煙雨煙斗粉

👅 和風鰻魚牛油果薄餅

Deer Kitchen (荃新天地) (荃灣)
📍荃灣楊屋道1號荃新天地地下G06-07號舖
Type of Meal