2008-11-09 32 views
朋友飯局 ~ 今次選擇樓上樓 ( 一提起樓上樓 ~ 一定要食佢地o既甜品 )今次叫個麻辣 & 普通既湯底 仲叫o左 2 大碟牛 ( 唔記得o左 d 牛係澳洲o黎定係咩國家o黎 ) 我地掛住傾計 都唔記得左淥o左 d 牛 ~ 拎上o黎食既時候 仲係軟身 ~ 唔"un" !!! 好味 ~~ 鱔片 帶子 生蠔 魚皮 芋條 午餐肉 菇類 等等 ~~ 當然唔少得一路打邊爐 一路飲啤啤啦 食到咁上下, 朋友就問 d 職員係咪有得送甜品 ( 因為朋友之前同老細 ,同埋d客都o黎過食飯 ~ 都算半個熟客仔 ) 結果送左 3 個心太軟俾我地 ~ wooooo ....!!!!! ( 仲要係即叫即整 ~ 開心到暈 ) 心太軟伴埋呢個綠茶味既雪榚 ~ 真係好好味 !!! d 朱古力漿又係溶出o黎 唔知下次可唔可以為o左 d 甜品而o黎呢 ??!!

當然唔少得一路打邊爐 一路飲啤啤啦
( 仲要係即叫即整 ~ 開心到暈 )

唔知下次可唔可以為o左 d 甜品而o黎呢 ??!!
淥耐o左都唔"un" 既牛
一定要試既心太軟 !!!
$350 (Dinner)
淥耐o左都唔"un" 既牛
一定要試既心太軟 !!!