放假約朋友一齊去食好西就去左呢間罐頭餐廳酒吧,佢會用唔同罐頭造成唔同菜式,負責人想扭轉香港人覺得罐頭一定係頹食嘅睇法。山崎Whiskey 味道層出不窮,果然高級。啤酒喝落清爽,唔會太苦澀,而且氣泡感重,口感特別好。重點推介以下呢兩個必食呀!蟹膏蟹子燴飯啱哂鐘意大閘蟹嘅我,蟹膏蟹子份量爆多!燴飯做到同蟹膏蟹子融為一體,唔會話飯還飯,蟹膏蟹子還蟹膏蟹子,就咁食飯已經好好味。激辛咖喱牛肉烏冬呢個食辣人士必要挑戰!個激辛咖喱真係唔可以講笑,超辛辣惹味!而且咖喱香料味道冇比辣味遮蓋,加埋牛肉烏冬,真係好正🤤原來罐頭經過用心烹調都可以變得好好味嫁☺️

重點推介以下呢兩個必食呀!

原來罐頭經過用心烹調都可以變得好好味嫁☺️