2019-05-23 600 views
有魚有雞有飯有嘢飲都只係百幾蚊, 去邊度搵呢?今日中午食得太飽, 3個人晚上都唔知食咩好?! 突然醒起同事講過太興做緊優惠, 就一於試下, 我地去到好早, 5:57分, 3個人叫左佢的孖寶, 加$19轉套餐~魚抵魚~ 酸酸甜甜, 魚身仲脆卜卜. 呢條魚本身如果要煮都幾煩, 又要走油, 又要整醬, 仲要加配料, 呢度只係$59就食到雞都好特別, 真係有少少茶香的味道. 而且夠味, 唔需要再加薑蓉等. 但唔算滑至於服務方面就.....話說一入到去, 見到枱面冇水壼, 問waiter 可唔可以比水我地, 誰不知講左2次, 每次都隔左5分鐘, 佢都係冇比. 最後要自己去吉枱度拎壼水. 放嘢飲時又倒瀉落客人身上, 雖然唔係發身係我身上, 但都鄧果位客人慘.總括: 食物, 味道, 價錢ok, 但服務就
有魚有雞有飯有嘢飲都只係百幾蚊, 去邊度搵呢?

至於服務方面就.....

總括: 食物, 味道, 價錢ok, 但服務就
2019-05-19