2017-03-24 2091 views
聽聞盛八燒肉不錯,但服務態度就欠佳,其實都幾矛盾。作為一個顧客當然想食平靚正食物,但一想起要比錢受氣食,往往就唔會去。今次充滿好奇心去試,因為太多負評,係真唔係真。加上評語燒肉出餐時間慢及價錢取巧。故懷著輸多贏少去一試 。訂了早割還有現金優惠卷,兩個人叫了a類放題是包每人有一客澳牛,我想人們評價取巧就係呢一客意思,一客之中其實係得一片,呢一片size如手掌大但不厚,可能客人帶了小小失望,但若以我2人光顧埋單不用450元還可食其它牛類及合供75品種食物這價錢我可接受,加上重點就係講到好差服務,本人光顧時有個小妹妹侍應招呼入座,她是帶著笑容及細心講解細則。出餐時間也很快,場內幾個侍應服務態度也中上,特別招呼我張枱個個年齡雖細但好好人。今次自己光顧先感受到要自己試過服務及食物品質,價錢付出是否心目中期待!比我想像中好好多也很滿意。補充一下若加插幾款刺身限量提供就更完美更
也很滿意。補充一下若加插幾款刺身限量提供就更完美更