2014-03-11 2602 views
公司攪到會gathering, 有朋友去過呢間野,話包場好抵又多野玩,又有野食,咪試吓囉夜晚6點幾去到,個場幾大, 我諗容納到30-40人, 我地自己就18個人,又有天台可以燒烤, 室內有得掟鏢, 有好多cafe shop流行既card game,又有遊戲機打, 同埋有K唱,有個BAND臺可以夾BAND食物方面, 一般既食物, 意粉,飯, 小食都有特別推介既係老細整既冰島蝦, 配埋D特色醬料, 我地好快將呢盤野KO左, 重想黎多ROUND台灣雙色燒腸,有蜜糖, 黑椒兩款,我個人就比較LIKE黑椒個款我自己試左半條蜜糖,成條黑椒,重有個炸手指魚,配埋沙律醬,,試個食個,有D地方一係炸到好硬,一係就唔夠脆, 呢次啱啱好,食到舔舔利呢幾款我覺得幾有特色,除左呢D其它一般到會有既日式串燒,雞柳, 楊洲炒飯,泰式春卷,沙律生果,咖喱角, 薯圈蟹餅, 蜜糖雞翼, 煙三文魚,沙爹串燒等等都幾好,另外個有個海鮮炒烏冬, 老細俾左佢自己整既秘製辣醬我地點,我自己又愛辣,真係幾正甜品就食左個蘆薈香芒布甸下次可能會試吓係呢個場天台試吓BBQ, 或者打下邊爐睇吓重有咩特食食物
又有遊戲機打, 同埋有K唱,有個BAND臺可以夾BAND
食物方面, 一般既食物, 意粉,飯, 小食都有
特別推介既係老細整既
我自己試左半條蜜糖,成條黑椒,
重有個炸手指魚,配埋沙律醬,,試個食個,有D地方一係
炸到好硬,一係就唔夠脆, 呢次啱啱好,食到舔舔利
呢幾款我覺得幾有特色,除左呢D
其它一般到會有既日式串燒,雞柳, 楊洲炒飯,泰式春卷,
另外個有個海鮮炒烏冬, 老細俾左佢自己整既秘製辣醬我地點,
我自己又愛辣,真係幾正
甜品就食左個蘆薈香芒布甸

下次可能會試吓係呢個場天台試吓BBQ, 或者打下邊爐
睇吓重有咩特食食物

2014-03-07