2023-04-19 79 views
今晚同兩位朋友飯聚,朋友話帶我嚟食「烏蠅館」,烤魚今次無食,我哋嚟食冒菜😜冒菜其實係一種成都嘅小食嚟,好似平時我哋食酸辣粉、米線咁,自己揀配菜。呢度嘅配料選擇好豐富,勁多,超過50款😮我哋每人嗌一碗,揀冒菜B餐 HKD$58,各自揀8款配料,配麵食加5蚊。我今次揀咗萵筍,生菜,土豆片,淮山,娃娃菜,芝心丸,豆腐、配寛粉,揀養生菌湯🤭整體味道好食,性價比高,因為咁大碗真係唔算貴!飲品+$10 ,叫左杯檸檬蝶豆花,酸甜好開胃😍仲叫左小食紅糖糍粑同豬耳,都幾好食😋最重要係位置幾大,多座位,可以坐好耐唔趕你走,而且發現竟然無加一服務🫣下次有機會試埋烤魚先🤤

呢度嘅配料選擇好豐富,勁多,超過50款😮

檸檬蝶豆花