「滿屋」嘅經典放題「三重新鮮刺身江洋盛宴」,超多選擇有抵食😍,有各款刺身、壽司、燒物、串燒、天婦羅、一品料理 (e.g. 竹笙瑤柱蟹肉翅、冬菇炆花膠等等),重點係有得任食Haagen-Dazs😆,當晚有8種以上嘅口味🥹,而且仲有Movenpick 雪糕和Dreyers 雪條,晚市先$308,真係超抵,食雪糕都回本了!重點美食推介🐟🦐刺身:挪威三文魚、吞拿魚、阿根廷大赤蝦、帶子、油甘魚、赤貝、八爪魚、北寄貝、泰式生蝦等🤎鮑魚魚生撻:原隻入味嘅鮑魚,再配埋新鮮的魚生,好食到我一次過食左幾件🌶泰式鮑魚💖拖羅蓉魚子醬帶子杯🍣壽司🔥鹽燒海蝦⭐️黃金燒扇貝🍤天婦羅🧡冬菇炆花膠🦀竹笙瑤柱蟹肉翅🍧任食Haagen-Dazs 雪糕和其他甜品🍶清酒順帶一提,下午茶時段3pm 至 5pm 會有優惠,真係仲抵。
「滿屋」嘅經典放題「三重新鮮刺身江洋盛宴」,超多選擇有抵食😍,有各款刺身壽司、燒物、串燒、天婦羅、一品料理 (e.g. 竹笙瑤柱蟹肉翅、冬菇炆花膠等等),重點係有得任食Haagen-Dazs😆,當晚有8種以上嘅口味🥹,而且仲有Movenpick 雪糕和Dreyers 雪條,晚市先$308,真係超抵,食雪糕都回本了!

重點美食推介

🌶泰式鮑魚