2024-11-28 7494 views
外面200幾300再加一食火鍋,都係丸丸丸。無咩特別。朋友食過介紹,11月中開咗閒新舖係旺角,出地鐵好易揾,要就成班十幾廿人,旺角都係最方便,出地鐵同埋幾個朋友,行幾分鐘就到。成班朋友揀幾個地方投票,最终决定试新舖。入門口好乾淨,朋友無介紹錯,依度食埋蒸龍蝦,蒸蠔,蒸蟶子,蒸鮑魚己經值回,食物超勁新鲜,尢'係D蔬菜,老闆應該係對食材有深入認識,唔係點會咁得!當然,我地都有叫都丸,不過好驚喜,DDDDDD丸係舖內自家製,唔係现成買返嚟,牛丸超彈彈彈牙,我哋十幾人食都拍哂手,要下次encore 再嚟。埋单都係400幾,抵返哂!!!飲品自肋無限添。當晚老闆見我哋咁多人,送咗籠奶王包我哋食,超级鬆軟,原來唔係來货,係自己搓粉嘅,唔怪之得咁好食平時中午可以飲茶,下次再去試試先。我坦心寫完食評之後,下次訂位有排等
平時中午可以飲茶,下次再去試試先。
我坦心寫完食評之後,下次訂位有排等

2024-11-22
$440 (Dinner)
  • 蒸海鮮,掂!
  • 燉湯,掂
  • 蒸籠蝦,掂!
  • 蒸蠔,掂