2022-06-08 642 views
😋呢間泰菜大件夾抵食 好岩一大班人黎🌟超推介 串燒 係香港食過數一數二好食 串串都啖啖肉 好厚 調味好夠 就咁食唔洗點沙嗲醬都超好味 👍🏻👍🏻👍🏻青咖哩牛腩發現呢間煮肉好掂 d牛腩係一舊舊厚身 唔係平時一細塊 重點煮到好淋好入味 除左咖哩味仲要食到牛既味道 原個椰香海鮮焗飯 我本身好鍾意食呢個飯 而且唔係間間泰菜有 呢度都做得幾好 份量超足 海鮮料都多 焗到好香椰汁味😋😋佢仲會送番杯椰青水比你飲 好抵食 少少失望菜式🙊🙊咖哩青口農夫包 我第一次食呢款包 成日都見到呢款包既相 好吸引 但個包焗得唔夠脆 加上咖哩唔係我杯茶 係比較啖口唔辣個款泰式咖哩 我覺得唔夠惹味 反而我本身唔好青口 但覺得d青口幾好食 下次午餐再黎食試下配牛腩 可能會差好遠🤩🤩 提提大家牛腩農夫包得下晏先有
😋呢間泰菜大件夾抵食 好岩一大班人黎

🌟超推介