2023-10-19 196 views
今日放工想食下西餐,見到呢間餐廳嘅環境舒適,裝修別緻,於是決定晚餐食呢間,一打開餐牌發現原來中日西餐都有,好多選擇,我哋最後叫左一個二人套餐。套餐跟左沙律同餐湯,沙律份量夠,餐湯飲到龍蝦味,味道同稠度都啱啱好。主菜穀飼安格斯牛叫左五成熟,配扁意粉蒜茸汁,安格斯牛肉身厚同好鮮嫩,食落外脆內軟,每啖都好有牛味,配上翠玉瓜、粟米、蕃茄仔,可以解膩。千島海鮮Pizza好足料同皮好脆,Pizza上面平均鋪好海鮮、粟米料、煙肉、洋蔥、菇,連埋芝士食,口感豐富又好味。白汁芝士焗西蘭花入面仲有好多煙肉,融化左嘅芝士配上西蘭花一齊食,味道好香,健康得黎又好味。總括而言,餐廳坐得舒服同性價比高,得閒可以再黎食。

總括而言,餐廳坐得舒服同性價比高,得閒可以再黎食。