2020-12-07 636 views
原本想去街口另一間台灣餐廳,門口仲好多人,加上而家疫症只係🉑️坐半座位,返轉頭再揾,見呢間門口後生仔待應出哂力推介,好彩唔駛等又係台灣野,就試吓!午餐$58魯肉飯加酸菜薰蛋,味道不錯,份量十足,我本身不多吃呢個,但阿女減緊肥都成個隊哂!應該幾好味吧!加$8有埋杯凍仙草奶茶🥤佢要少奶,所以更香茶味!我自己要左個「蔥油雞乾伴麵」餐,仲有多款台式飲品送,雞香滑鮮都算中上上,珍珠奶茶🧋亦有茶香!老闆親自在店執搭及招呼,店員勤快,初以為新開才如此認真,但店員話已經開咗一年多,生意真不容易!係中環最旺地段做呢個價($144/兩份足料台式午餐),以呢個水準計,真係好良心!!

2020-12-07
$72 (Lunch)