2019-02-16
近排同男朋友中意黎呢到食平價日本野,食得好飽之餘仲唔肉赤。平日午餐黎食仲有飲品送!餐廳位於一樓,要行條樓梯,店面好大好闊落,坐得鬆動,不過裝潢就冇咩特別啦。餐牌上面菜式好多款,總有岩食既野,價錢都唔貴。呢個牛肉鍋燒烏冬大概5分鐘就上菜啦。個鍋燒得熱熱地,令成碗烏冬都可以一直保持熱度,有加到分。上面半熟玉子一篤就流心,唔錯。牛肉都唔少,有6、7片,味道都可以既。烏冬都好有誠意,好多,而且都幾煙un。湯底味道好足,整碗烏冬以60幾蚊黎講,質素相當唔錯,值得推薦!呢碗三文魚赤蝦飯都好大碗,三文魚有5片,味道都可以,有三文魚香,赤蝦3隻,幾甜,用蝦膏撈飯食相當唔錯。以70蚊左右咁大碗都叫十分抵食(當然啲刺身唔可以同出面百幾二百蚊果啲比,以70蚊既standard算係咁)另外是日特價6蚊一件三文魚壽司,所以唔執輸叫左3件,三文魚味道ok,質感ok,6蚊都幾抵食。見到有啲台叫左成20件好誇張。另外帶子壽司都唔錯,帶子大件而且香甜最後軟殼蟹手卷,有成半邊蟹,炸得都香既,整體不錯。埋單每人100左右,用埋coupon唔洗一百,食得飽飽。留起張單2個月內再黎又可以當coupon用。呢個價錢黎講有呢個qu
平日午餐黎食仲有飲品送!
餐牌上面菜式好多款,總有岩食既野,價錢都唔貴。
牛肉鍋燒烏冬
三文魚赤蝦飯
埋單每人100左右,用埋coupon唔洗一百,食得飽飽。留起張單2個月內再黎又可以當coupon用。呢個價錢黎講有呢個quality我覺得好ok架啦