2019-04-08
🔎旺角洗衣街39-55號金雞廣場19樓15-17室*「抵食晚餐,份量大!小食款色多」- To-Gather Cafe.To-Gather拼盤($165)拼盤大大碟非常豐富!不但有春卷、蜜汁雞肉串、日式餃子、美式薯條、蜜糖雞翼、咖哩角、鹽酥雞粒,同埋吉列鳳尾蝦。款色極多樣化,暫時係我見過最多款式小食嘅CAFÉ。白汁香蒜蜆肉意粉($97)佢係我見過最多白汁嘅意粉,如果可以少返少少可能更好。但蜆肉都幾夠多,意粉量又多,呢個價錢食dinner絕對係唔貴仲好抵。梳打綠($46)見到個名幾得意,所以貪得意要咗。佢係一杯青蘋果汁X菠蘿汁,再溝埋乳酸同梳打。味道的確唔錯,而且酸酸哋仲好開胃。情意綿綿($50)超級full嘅一杯飲品,唔係一杯普通嘅朱古力飲品。有埋雲尼拿雪糕,小朋友見到都開心。而且又唔會好甜,因為太多口感,所以飲完都真係幾飽。🍽7/10
To-Gather拼盤($165)
白汁香蒜蜆肉意粉($97)
梳打綠($46)
情意綿綿($50)
🍽7/10