2021-08-23 28 views
完成咗一整日既工作,最開心就係可以食返餐好既,亞泰自從開張以嚟我地都幫襯唔少,因為真係好出色又好食,性價比真係極高!今日食既二人餐已經包哂我地想食既野,冬蔭公湯好足料而且蝦味十足夠鮮味,飲落唔會太辣而真係飲到每款配料既原味! 入面仲有蝦肉食,爽口彈牙冇得輸!蒜蓉炒通菜通菜炒得岩岩好唔會老,夠爽口又有香濃蒜蓉味,新鮮即炒又落足料基本上一定好食!小食拼盤有蝦餅、春卷同埋泰式雞球,惹味得嚟又唔會太咸,外皮全部都炸到脆卜卜,特別係蝦餅,入面真係仲食到少少蝦肉既纖維!咖哩蟹肉枕頭包蟹肉多到滿瀉而且去哂骨啖啖肉,加上泰式咖哩既味道好突出,蛋味夠香又唔會好辣,整體非常夾又入味,好食過配飯!最後仲有海鹽同椰子味雪糕,感覺都幾新鮮又creamy,奶香突出!

蒜蓉炒通菜

小食拼盤