2021-05-29 216 views
一向都好鍾意食海鮮嘅我,自從知道有麻辣小龍蝦呢樣野之後,真係為之瘋狂,同老公一樣勁鍾意食呢啲嘢,辣同海鮮就係我哋嘅至愛🤩但係我哋都比較細食,樣樣野都好想食,最終我哋叫咗一份細嘅小龍蝦,同埋一份水煮牛肉,小龍蝦我哋加咗刀削麵,點不知水煮牛肉個配料都有薯粉喺裏面😝😝😝講返小龍蝦先,麻辣味唔算太出,我哋已經叫咗中辣,都唔算好辣,但係麻味就一啲都唔夠,不過整體來講味道都算入味,刀削麵沾咗呢啲汁好好味,小龍蝦都已經算係大隻,至起碼蟹鉗都有肉,數量都剛剛好二人份量,至於水煮牛肉份量比較多,平時出邊嘅水煮野係配料同辣椒比較多,但係佢反而相反,係牛肉比較多,再加埋薯粉,真係好飽,佢仲有少少芽菜配料,牛肉都好滑,大大嚿啖啖肉,呢個我哋嗌左小辣同埋中麻,麻味好夠重,辣味剛剛好👍🏻👍🏻👍🏻相信送飯係一流,飲品叫左杯百香果,唔會好甜,大大杯又有少少解辣,不錯不錯👍🏻

2021-05-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)