2024-06-14 1913 views
唔想爸爸節正日咁多人,所以決定同屋企人提早慶祝🍾就book左九龍酒店倚窗閣嘅buffet食。佢係和牛海鮮二重奏buffet!所以有生蠔長腳蟹個啲😍😍未到6點已經可以入坐開始攞野食👍🏻buffe即開生蠔同長腳蟹😍新鮮同好鮮榨!食呢啲食多幾隻都夠回本🤣刺身都好新鮮,三文魚好肥美😆熟食都好多選擇,個燉湯好正好清甜。仲有個大大舊嘅芝士用黎撈意粉🍝。好多熟食都幾直得一試嘅~個和牛湯嘅和牛係即叫即煮和牛,所以仲好滑!甜品都唔輸得!幾多花款仲要味道唔錯。最令我記得嘅係榴連布甸,除左勁香濃榴連味之外,仲要好夠滑🤩每到7點同8點就一定要聽住個鈴鈴聲!因為7點會有疏乎厘,8點有火焰雪山!只係得呢2個指定時間有!