2023-12-06 35 views
估唔到係尖沙咀都有咁抵食既餐廳, 話說今晚OT買外賣返屋企食, 同事話重慶大廈地庫有間越南餐好抵食! 我就黎左呢到試喇, 價錢黎講的確係唔錯, 相當親民!我就叫左我地成日都會食既菜式:1/ 越式春卷撈檬 $67炸至金黃酥脆既春卷, 內裡為新鮮蔬菜同肉, 相當豐富美味, 再點上酸辣醬汁令人更開胃😋2/ 蕃茄蟹肉扎肉湯檬 $69非常濃厚既鮮湯底, 用多個蕃茄同蟹膏炮製而成, 口感濃郁鮮甜🤗扎肉彈牙同湯汁配合得好好, 飲落暖身美味!3/ 軟殼蟹米紙卷 $70叫叫即炸既軟殼蟹新鮮十足, 加上新鮮蔬菜同香草卷係薄薄既米紙內, 食落多重唔同嘅口感, 感覺健康又美味!4/ 越式豬扒包 $52食越南嘢點可以唔叫佢哋既法包, 最估唔到嘅係咁大條🤭 入邊除左惹味又香既豬扒之外仲夾住新鮮蔬菜, 滿足味蕾又唔會膩5/ 牛油果沙冰 $34綿滑既牛油果沙冰再加上少許既奶香味完全係完美既結合!推介!6/ 椰青 $45係餐廳到飲椰青最怕係佢果肉刮唔到而椰青水唔夠甜! 但可以放心, 佢哋完全冇呢個問題, 啲果肉俾我刮到見哂底!

我就叫左我地成日都會食既菜式:

1/ 越式春卷撈檬 $67

2/ 蕃茄蟹肉扎肉湯檬 $69

3/ 軟殼蟹米紙卷 $70

4/ 越式豬扒包 $52

5/ 牛油果沙冰 $34
綿滑既牛油果沙冰再加上少許既奶香味完全係完美既結合!推介!

6/ 椰青 $45
TakeAway