2023-06-25 265 views
朋友仔好鍾意食小菜,見呢間舖頭係平日梨講都算幾多人,餐牌有好多唔同嘅套餐配搭,價錢都好平民化,所以就揀咗佢試一試。金銀蛋浸時蔬呢個小菜一直都係我嘅蔬菜首選,今日時蔬係小白菜,配上金銀蛋去煮,清清地又唔油,而且又有小小湯飲下😍金黃色嘅炸蒜非常好食皓景話梅骨店員推介,見佢嘅名似係招牌菜,而朋友又好鍾意食肉,所以叫咗個,佢真係外脆內軟,而且酸甜酸甜咁非常開胃,配飯一流。干鍋肥腸鑊氣之選,有少少辣味,配上洋蔥,青椒同埋辣椒爆炒而成,肥腸應該有經過處理,入邊嘅肥膏唔算好多,感覺上冇咁邪惡。總括嚟講都覺得幾抵食,味道都中上,下次會返嚟再食,再試吓其他嘢😃

金銀蛋浸時蔬

皓景話梅骨