2022-10-29 49 views
之前返觀塘的時侯,不時與同事食小火焰。🔥今次黎到樂富既分店,呢間店好大 ,坐得好舒服,裝修係貨櫃工業風。🏗今次晚餐估唔到都幾抵食😋由於2個女仔🧍🏾‍♀️去食,份量唔需要叫太多。我地叫左一個主食同甜品🧀拉絲芝士BB豬肋骨伴泡菜炒飯呢個炒飯啲芝士有好多,每一口都可以伴到芝士,拉絲效果也滿分💯豬🐷肋骨焗得好諗而且味道係bbq 口味,我自己個人十分喜歡😘。芒果🥭窩夫🧇另外亦有港女最愛的甜品🍮,呢個窩夫好大件好抵食,窩夫上層佈滿芒果粒粒,宜家份量都算多同大粒。☺️不過果日既芒果🥭有少少酸😆下次再訪的話要多啲人先可以試更多美食🤣樂富分店都好易搵,一出地鐵站,入去樂富商場就系啦,下次都會黎返呢間分店😚小火焰韓式咖啡廳 (樂富廣場) (樂富)📍樂富聯合道198號樂富廣場A區1樓1171-1179號舖
之前返觀塘的時侯,不時與同事食小火焰。🔥

今次晚餐估唔到都幾抵食😋

由於2個女仔🧍🏾‍♀️去食,份量唔需要叫太多。
我地叫左一個主食同甜品

🧀拉絲芝士BB豬肋骨伴泡菜炒飯

芒果🥭窩夫🧇

下次再訪的話要多啲人先可以試更多美食🤣

小火焰韓式咖啡廳 (樂富廣場) (樂富)
📍樂富聯合道198號樂富廣場A區1樓1171-1179號舖