2020-03-08 469 views
好耐無黎元朗,都唔知原來yoho mall開左咁多鋪頭,今日同朋友黎搵食,真無太多選擇,揀左好耐最後都係決定黎呢間新麻蒲BBQ。間鋪係yoho地下,門面都幾靚。因為我地早食,唔洗點等位,入面裝修都算靚。今次好好彩,可以坐到窗邊,望到yoho出面既公園仔,好靚,唔錯。Menu都多選擇,多數套餐都係牛同豬,不過朋友唔食紅肉,我地就叫左雞同雜錦拼盤套餐。一坐低已經有前菜同爐邊蛋,店員做野好快手,唔洗餓住等上菜,呢樣野抵讚!爐邊蛋仲要係無限添加,正!呢個係雜錦拼盤,有豬肉腸、大蝦、雜菇、年糕,好多款式,樣樣都好大份,食材亦都好新鮮,好抵食。雞肉拼盤入面啲雞係蜜糖雞,燒完唔洗落醬汁都好好食。呢個芝士炒年糕拉面非常唔錯,甜甜地、炒炒辣,就算唔係好食得辣既朋友都唔會食得辛苦,而且年糕煮得夠煙韌,拉面入味、份量多,推廌!埋單375,2人份量,食到頂住個肚走,抵食,唔錯!

間鋪係yoho地下,門面都幾靚。

因為我地早食,唔洗點等位,入面裝修都算靚。

雞肉拼盤入面啲雞係蜜糖雞,燒完唔洗落醬汁都好好食。

埋單375,2人份量,食到頂住個肚走,抵食,唔錯!