2023-09-21 9 views
happyfriday 梗約人食 燒烤 吹水食嘢正💕 這裏的串燒有大中小辣,我最後就要了小辣,自己再加孜然粉或者辣椒粉就已經好夠味我哋每款都嗌咗少少,再加埋煮食,再加埋各自叫咗一個飲品,每人連+1 $200都唔使,整體味道真心唔錯性價比幾高,而且坐得幾舒服新疆羊肉串臊味唔太重,口感都OK唔會太乾身。因為串燒油脂五花肉,燒晒出嚟唔會覺得好油之餘口感幾軟熟菜就要了2款燒茄子份量都幾大碟,燒得幾香口蒜蓉十足,當然仲有蒜芯炒米粉,味道剛好唔會十分之鹹,二人食剛好,配菜都勁多有點驚喜豬頸肉,都幾大片味道正常。一碟上薄切牛舌,口感冇咁硬身令到更加入味海鮮類叫魷魚鬚,台式香腸普通正常勁脆新鮮炸饅頭,熱辣辣但又唔會話好油身,配上煉奶十分之好味

海鮮類叫魷魚鬚,台式香腸普通正常

勁脆新鮮炸饅頭,熱辣辣但又唔會話好油身,配上煉奶十分之好味