2024-08-18
Airside 好多美食😋上星期去行街順便係個度醫肚😗我哋揀左意大利餐廳食,見佢有正宗意大利Pizza 🍕意粉同Gelato🍨平日夜晚都差唔多坐滿,氣氛好唔錯👍🏻🍗Chicken wings香脆雞翼,外脆內嫩,咬開爆晒汁,點埋個自家製蛋黃醬就更加正😋個醬汁有少少辣,好過癮🔥🍝Truffle Ravioli 意大利松露雲吞非常正,煮得啱啱好🫶🏻好鍾意佢個醬汁,邪惡啊🤭濃郁又唔漏,每一個雲吞都要點滿晒醬🐷Half Pork Ribs 豬排啲肉香滑,一啲都唔鞋👍🏻燒烤醬汁好濃郁,輕輕切開就可以去到骨,好方便,配埋香脆薯條,好惹味🍕Quattro Formaggi Pizza 佢哋嘅pizza可以試兩款味🤭啱晒選擇困難症嘅我哋😍我哋揀咗carbonara 同 formaggi Pizza 份量十足,係我鍾意食嘅薄底,邊位脆卜卜 ,餡料非常豐富🥰🍮Caramel Cascade 濃郁焦糖奶昔,灑上彩虹針糖,好靚🍨Gelato with Waffle Bowl 佢哋有多款雪糕提供,我哋揀咗椰子及泰式奶茶,兩款嘅味道都好出色,椰子嗰款仲食到好多椰子肉,升級窩夫,好滿足啊
🍗Chicken wings
🍝Truffle Ravioli
🐷Half Pork Ribs
🍕Quattro Formaggi Pizza
佢哋嘅pizza可以試兩款味🤭啱晒選擇困難症嘅我哋😍
我哋揀咗carbonara 同 formaggi
🍮Caramel Cascade
濃郁焦糖奶昔,灑上彩虹針糖,好靚
🍨Gelato with Waffle Bowl