真係超級有意外驚喜既一間Pizza小店!!呢個真係可以拍晒心口講 「好味過任何一間連鎖式既PIZZA快餐店」!前幾日同同事放左工之後 係荔枝角office行去長沙灣 大約10分鐘左右去到有7成人坐滿,伴隨著既係超香既pizza烤焗味,我地四個女仔 叫左一個「豪華三人套餐」 HKD268 裡面其實都包左幾多野 好抵食大概係包左3個湯、9吋pizza、salad、兩個飯/意粉、豬肋骨、3杯野飲因為佢寫住3人份量,所以仲另外叫左個意粉 驚3人餐唔夠食先來的當然係餐湯,兩紅一白,紅湯意外地幾正,唔知係咪肚餓 所以紅湯都覺得特別出色呢?!紅湯裡面都幾多材,入到去喉嚨個位仲要少少辣辣地既感覺。第2樣黎既係salad,我地簡左個caesar salad,份量都幾多。同埋個餐有埋SALAD都幾多,食D油膩野之前打個靚底!PIZZA來了!我地叫既係「千島熱情」裡面包含左 我最愛最愛既千島醬、洋蔥、火腿、波蘿、粟米、芝士有千島醬既pizza真係無得輸!上到枱,見到真係好足料,滿滿既材料佈左係PIZZA上面,食落去係最驚喜!! PIZZA既底非常鬆化,就連PIZZA既邊都好香脆,令人想一試再試,一拎開一件P

去到有7成人坐滿,伴隨著既係超香既pizza烤焗味,
我地四個女仔 叫左一個「豪華三人套餐」 HKD268
裡面其實都包左幾多野 好抵食
因為佢寫住3人份量,所以仲另外叫左個意粉 驚3人餐唔夠食

紅湯裡面都幾多材,入到去喉嚨個位仲要少少辣辣地既感覺。

同埋個餐有埋SALAD都幾多,食D油膩野之前打個靚底!

PIZZA來了!
我地叫既係「千島熱情」
有千島醬既pizza真係無得輸!
上到枱,見到真係好足料,滿滿既材料佈左係PIZZA上面,
一拎開一件PIZZA,拉絲既效果非常明顯,芝士加倍真係流晒口水。

然後要超級推薦既係呢到既「柚子雞翼」可以話係必點!!
每隻雞翼都依附住厚厚一層既柚子醬,感覺餐廳倒左半瓶柚子醬落去咁lol!!超正!!

到最後黎既就係豬肋骨同意粉,
「黑松露蒜香雞柳意粉」雖然呢個跟餐要加$5 ,
但係加5蚊有黑松露食,咁緊係加啦!
呢個意粉就不過不失啦!
豬肋骨都唔錯呀! 不過如果多D醬會更加好食!
2017-06-05