2019-02-17 977 views
街頭小食一定要有冷麵,細個成日食😍。成日見到旺角百味好多人,心郁郁見少dd人就去食🤤(甘先至有多少少時間俾我諗下揀咩配料。。😂🙊)。 最後12蚊3包 揀左菠菜面,中華沙律,海蜇,另外加8蚊要左一串生腸。佢一串串放出黎好吸引。🤤🤤 食冷麵緊係要辣同蒜,個人覺得加左香d,多d味好食d。。😍😋 佢側邊有枱,方便客人可以自己加醬加味。我諗。。如果有紙巾提供就好la,因為阿姐撈到出面都有汁。食物方面,我覺得加8蚊要生腸有d唔抵。。感覺好似得好少甘。。🙊🙊味道方面都好夠味,有海蜇e d甘淡味ge野,食落都唔覺得淡or冇味。👍總括黎講,口痕又得閒又想食下冷麵都幾好,街頭小食都算係甘。
總括黎講,口痕又得閒又想食下冷麵都幾好,街頭小食都算係甘。
2019-02-14
Waiting Time
3 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea