2010-05-28 303 views
有日,個靚女 friend 問我有無興趣去迪士尼飲茶順便行下個米奇迷宮!遠就遠 D!不過,試下都無妨!由荃灣搭地鐵去都要轉3次車!大家迪士尼站等,然後,仲要搭迪士尼 shuttle bus! 終於,到達迪士尼酒店!一去到見到幾個靚公主!咋咋臨同白雪公主影完相就去晶荷軒!Menu 裹面,第1頁係特式點心!其實,大約10款左右!唔多選擇!我們4人叫左4個點心,1個炒飯! 米奇煎薄餅 : 材料同其他酒樓差唔多,係切得細粒!3~4啖食完!好味兼細件!(鍾意咬佢隻耳仔!!!) 綠色小人(三眼仔)菜肉包 : 個樣好似呀!都好味!可惜,餡比較少,等如其他酒樓嘅一半份量! 蓮藕酥 : 即叫即做!好香好鬆化!食到蓮藕!幾有口感! 叉燒腸粉 : 普通點心樣!比其他酒樓嘅細件!算好味! 晶荷軒炒飯 : 侍應為我們我分好1人1碗!好好味!配料多: 鮑魚粒、雞粒、雞蛋、肉粒 ....莫講話小朋友,大人見到特式點心都開心!
一去到見到幾個靚公主!咋咋臨同白雪公主影完相就去晶荷軒!
我們4人叫左4個點心,1個炒飯!
蓮藕酥 : 即叫即做!好香好鬆化!食到蓮藕!幾有口感!
叉燒腸粉 : 普通點心樣!比其他酒樓嘅細件!算好味!
莫講話小朋友,大人見到特式點心都開心!

米奇煎薄餅
綠色小人(三眼仔)菜肉包
蓮藕酥
戔蓮花燈好靚
蓮花擺設投射不同圖案
睇真啲!有玻璃鞋響度!
米奇迷宮
2010-04-25
$120 (Lunch)
米奇煎薄餅
綠色小人(三眼仔)菜肉包
蓮藕酥
戔蓮花燈好靚
蓮花擺設投射不同圖案
睇真啲!有玻璃鞋響度!
米奇迷宮
  • 綠色小人菜肉包