星期六晚滿心歡喜黎食飯一黎到岩岩滿哂 要等位問老細攞飛 原來冇飛 叫我地企係下面等😿Ok咁好啦見得我地等緊咁就企係下面等佢 之後越嚟越多人黎一啲安排都冇 啲人亂咁企係間鋪到等位個樓面又迫 又冇冷氣 又冇凳坐😓之後有一家人黎左 一上黎個黑衫阿姐就話「肥佬」相信「肥佬」就係個老細黑衫阿姐:我地3個 有冇位肥佬:下面都等緊啊(指住我地)佢地黎先咁我就覺得個老細幾好啦記得係我地先點知等多陣 越嚟越人黎 成個樓面好亂咁我地就上去同佢地一齊企係到等問埋老細:記得我地係第一組黎等架可?老細:係啊記得啊😀講完冇幾耐 就見到個侍應帶左個黑衫阿姐入去冇幾耐佢個仔同老公上黎入埋去我地完全??問個侍應阿姐 明明我地排隊先 點解佢地入去食先??個侍應勁慌張咁講:你地幾多位?我:4位 我地第一組就黎左等之後阿姐仲要呃我話佢地book左位😡明明我望住佢地一黎到同老細講野既情況之後係完全冇理過我講野 個老細又係背住我地同佢講野係扮聽唔到 零反應 一啲歉意都冇😡完全唔明點解咁大間鋪安排可以咁差?等位冇票拎 識人就可以唔洗等位直接打尖 仲要係客人面前大搖大擺行入去 之後侍應仲要講大話一啲歉意都冇依間鋪 永世唔會再幫襯。
星期六晚滿心歡喜黎食飯
一黎到岩岩滿哂 要等位
問老細攞飛 原來冇飛 叫我地企係下面等😿
Ok咁好啦見得我地等緊咁就企係下面等佢
之後越嚟越多人黎
一啲安排都冇 啲人亂咁企係間鋪到等位
樓面又迫 又冇冷氣 又冇凳坐😓
之後有一家人黎左 一上黎個黑衫阿姐就話「肥佬」
相信「肥佬」就係個老細
黑衫阿姐:我地3個 有冇位
肥佬:下面都等緊啊(指住我地)佢地黎先
咁我就覺得個老細幾好啦記得係我地先
點知等多陣 越嚟越人黎 成個樓面好亂
咁我地就上去同佢地一齊企係到等
問埋老細:記得我地係第一組黎等架可?
老細:係啊記得啊😀
講完冇幾耐 就見到個侍應帶左個黑衫阿姐入去
冇幾耐佢個仔同老公上黎入埋去
侍應勁慌張咁講:你地幾多位?
我:4位 我地第一組就黎左等
之後阿姐仲要呃我話佢地book左位😡
明明我望住佢地一黎到同老細講野既情況
之後係完全冇理過我講野 個老細又係背住我地
同佢講野係扮聽唔到 零反應 一啲歉意都冇😡
完全唔明點解咁大間鋪安排可以咁差?
等位冇票拎 識人就可以唔洗等位
直接打尖 仲要係客人面前
大搖大擺行入去 之後侍應仲要講大話
一啲歉意都冇

依間鋪 永世唔會再幫襯。
2022-08-06
Waiting Time
999 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner