2019-10-08
荃灣西站a出口直上開咗條新天橋,隔離有間 Aeon ,行完街去左入面行下,低消費,所以去咗間台式便當食嘢, 烹調過程快五分鐘快,就食得百芳鹵雞髀便當 59hkd便當送白飯配菜三款鹵水蛋半隻 雞脾size 好大,唔洗點醬都夠味,將三款配菜粟米粒/粉絲/榨菜mix埋一齊又甜又咸又酸,加蛋半隻,營養夠,白飯好多,食左成個餐加特飲都已經飽。+19hkd upgrade 黑糖珍珠鮮奶甜度:黑糖飲落真係以鮮奶做底 ,重本,性價比高,一支都有800ml 左右,珍珠方面,每一粒都好彈牙,份量頗多 ,喜愛珍珠奶茶嘅我也同時愛上珍珠鮮奶。好推介!!+14hkd upgrade 冷凍南投桂花烏龍茶 清香桂花味,配上味道頗厚的烏龍茶,無想過呢個配搭效果好好。飲完送埋個可重用黑白膠樽,用多幾次,茶包返到屋企都可以沖多次香酥炸鹵雞髀便當 59hkd便當送白飯配菜三款鹵水蛋半隻 無論係炸雞髀又或者係滷水雞髀價錢都一樣 ,廚房雖然細,但大廚手腳快,煎炸食物質素都做得比一般餐廳好,唔會 油膩,炸到爽脆,好快就炸好,炸完雞脾睇落變大左,唔洗點醬都夠味,將三款配菜粟米粒/粉絲/榨菜mix埋一齊又甜又咸又酸,加蛋半隻,營養夠
百芳鹵雞髀便當 59hkd
香酥炸鹵雞髀便當 59hkd
便當送白飯
配菜三款
鹵水蛋半隻
無論係炸雞髀又或者係滷水雞髀價錢都一樣 ,廚房雖然細,但大廚手腳快,煎炸食物質素都做得比一般餐廳好,唔會 油膩,炸到爽脆,好快就炸好,炸完雞脾睇落變大左,唔洗點醬都夠味,將三款配菜粟米粒/粉絲/榨菜mix埋一齊又甜又咸又酸,加蛋半隻,營養夠,白飯好多,食左成個餐加特飲都已經飽。
小食優惠:
夜市花之丸5粒 15hkd
煎炸食物質素都做得比一般餐廳好,唔會 油膩,炸到爽脆,花之丸都唔例外 ,每一粒,炸好後,大廚加咗少量胡椒粉,食落口味多元化,有口感
台灣香腸18hkd
台灣珍寶腸冇乜特別,okay ,每一片切到薄薄的, 炸得爽。